Mer välkommen

SVC startades när ett antal företagare möttes och delade med sig av sina erfarenheter av tidigare utbildningar och seminarier de deltagit i. Alla var rörande eniga att man ofta får ett lyft och känner sig inspirerad under en tid, men sedan dalar det och man går oftast tillbaka in i sina gamla hjulspår. Då väcktes idén att gemensamt utveckla ett koncept som gör det möjligt att inte bara behålla lyftet, men även fortsätta utvecklas i sin egen takt.

2003 togs beslutet att utveckla en grund för personligt ledarskap med individuella verktyg som gör att man på egen hand kan coacha sig själv i sin egen takt och fortsätta öka flytet i arbetet och vardagen. Konceptet bygger på att var och en kan välja att vara en ännu bättre ledare i sitt liv och att alla har något viktigt att bidra med.

Fokusfrågorna var flera:

  • Hur kan man bäst använda sina olika kompetenser och erfarenheter till att utveckla en sund, stadig grund som bidrar till ökat personligt ledarskap?
  • Hur kan personligt ledarskap bidra till ett ökat samarbete?
  • Hur kan man samarbeta fritt från egna agendor och olika spel?
  • Hur kan personligt ledarskap och samarbete leda till ökat individuellt välbefinnande?
  • Hur kan man fatta beslut som leder till långsiktig hållbarhet – ekonomiskt, ekologiskt och socialt?

Erfarenheten idag är att de utvecklade verktygen i personligt ledarskap verkligen fungerar! Det är enkelt och fullt möjligt, att åstadkomma en förhöjd livskvalitet i vardagen, både hemma och på jobbet.

 – Oj, tänk att jag mår så här bra genom att se igenom mina egna spel och vanor och genom att göra än mer medvetna val, ta personligt ledarskap. Det fungerar verkligen!

Tillbaka till Välkommen

Comments are closed.